Katalog

   Katalog

Modul 1. Hudpleie//pris kr 21.000

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne modul:

Det er å kunne gi deg som student en grundig innføring i hudens oppbygging og funksjon, samt generell hudpleie, variasjoner i hudens utseende og hudlidelser. journalføring og kontraindikasjoner. Der legges stor vekt fag som eks anatomi, fysiologi, fysikk, kjemi og patologi, dermatologi, mikrobiologi, hygiene, moral og etikk..

Din grunnlegende kunnskap er svært viktig, men vel så viktig er det å ha iboende kunnskap om hvordan gå mennesket i møte og hvordan du som person oppleves av kunden. Her ligger den store hemmeligheten til  en trofast kunderelasjon og oppbygging av ambasadør kundebase.

 


Modul 2. Klassisk Svensk Massasje//Aromaterapimassasje & Oljelære//pris kr 21.000

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Det er å kunne gi deg som student mulighet til å bli bevandret i en fantastisk verden av nydelige dufter og ren estetikk, kombinert med faglig kompetanse og praktisk lære. Vi forholder oss til våre HMS datablader, for din og kundens sikkerhet. Læren om aromaterapiens historie, oljeljelære og teknikker fra klassisk svensk massasje samt gjennomføring av full aromamassasje.


Modul 3. SPA//kroppsbehandlinger//pris kr 19.000

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne modul:

Det er å kunne gi deg som student en grundig innføring i kroppspleiebehandlinger, som leireinnpakninger, thermo behandlinger, kroppsrens med egnede SPA produkter, exfoliering, masker, aktiviserende evt beroligende Spa kremer samt eteriske oljer i kombinasjon med vann/ terapibad.

Alge og leirebad, dampbad, Romerbad og badstue er flittig brukt av kunder som ønsker pleie for kropp og sjel.

Kost og ernæring er her som på de fleste boduler et viktig tema .Modul 4. Spa Maniky & Håndpleie //Pris kr 9000

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Sunrize online Skintherapi & Spa Academy introduseres de fremste og de mest innovative teknikkene innen håndpleie/Spa Manikyr. Kunnskapsrike terapeuter er noe kundene virkelig setter pris på, og dermatologien og læren om hud og neglen har stort fokus. Regelmessige håndplei /Spa Manikyr forebygger hud og håndlidelser og gir utstrakt velvære. Det og kunne tilby disse behandlingsformer er en service er til stor glede for kunden. Vi er derfor opptatt av at du som student tar deg god tid og setter deg inn i faget, samt viktigheten av det å benytte journalkort, for deg og kundens beste. Og husk hvor vikti det er å bli møtt av en smilende terapeut, thats what make YOU so spesial!!

Modul 5. Spa Pediky & Fotpleie Pris kr 9000

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Sunrize online Skintherapi & Spa Academy introduseres de fremste og de mest innovative teknikkene innen Fotpleie & Spa Pedikyr. Kunnskapsrike terapeuter er noe kundene virkelig setter pris på, og dermatologien og læren om hud og neglen har stort fokus. Regelmessige fotdpleie/Spa Pedikyr forebygger hud og fotdlidelser og gir utstrakt velvære. Det og kunne tilby disse behandlingsformer er en service til stor glede for kunden. Vi er derfor opptatt av at du som student tar deg god tid og setter deg inn i faget, samt viktigheten av det å benytte journalkort, for deg og kundens beste. Og husk hvor viktig det er å bli møtt av en smilende terapeut, thats what make YOU so spesial!

Modul 6. Makeup & Styling//pris kr 9.000

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Gjør deg kjent i en verden full av farger og kreative innslag. I Sunrize konseptet er makeup en naturlig del av et Spa program. Innhold: Dag Makeup - Aften Makeup - Fest Makeup & Makeup for den kommende brud. Grunnleggende hudpleie, korrigering bryn samt farging av vipper og bryn- voks overlippe, kinn, hake og  bryn er inkludert praksis. Her er stort fokus på kundeforpleining og hygienetiltak. Makeupfaget er et spennende et svært givende tema. Så la deg inspirere og følg gjerne opp med modulen, for etablering av salong, salg og markedsføring...her er mye spennende kunnskap for den ambisiøse.


Modul 7. Voksbehandling av kropp// Zipp//pris kr 7.500

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Sunrize online Skintherapi & Spa Academy introduseres de fremste og de mest innovative teknikkene innen Depilasjon//Zipp//Hårfjerning modulen som omhandler hårfjerning ved bruk av oppvarmet rullevoks. Vi vil fokusere på områder som ansikt, armhule, armer, rygg, legger, lår, bikinilinje

Temaer er bla. hudensoppbygging, hårets oppbygging, hårets vekstfaser, voksbehandling & hudtyper

hygiene/rengjøring av utstyr, kontraindikasjoner, etterbehandling/ produkter for hjemmebehandling.

Det og kunne tilby disse behandlingsformer er en service som kunden virkelig setter pris på.

Modul 8. Gravid massasje//Babymassasje//pris kr 7.500

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Gi deltagerne mulighet til å bli bevandret i en fantastisk verden av nydelige dufter og ren estetikk, kombinert med faglig kompetanse og praktisk lære. Under HMS delen går vi gjennom teori innen arbeidsstillinger, samt praktisk tilrettelagt arbeids situasjoner i behandling. Anatomi Fysiologi Evaluering av arbeidsstilling. Vi vil gå ettertrykkelig gjennom føring av journalkort samt kontraindikasjoner. massasjeformens historikk og forberedelser føre mottak av klient, samt betydningen av en god mottakelse og rom -tilretteleggelse.

Oljelære: Eteriske/essensielle oljer baseoljer. fremstillingsmetoder, bærekraft og  t- Noter 

Disse to behandlingsformer gejomføres med stor ro og kjærlighet fra hjertet.

Modul 9.Spesiealbehandling IPL//Cryolipolyse//pris kr 4.500

Modul 1-11 Komplett Academy//pris kr 96.000


Mål for denne Modul:

Sunrize online Skintherapi & Spa Academy introduseres de fremste og de mest innovative teknikkene innen spesial apparaturer. Det er av stor viktighet å følge med ii tiden og trender som settes. Spes. behandlinger er en viktig del av det programmet man tilbyr i klinikker og Spasentre. Det er stort fokus på ansikt og kropp og vi ønsker å tilby de behandlinger kunder etterspør, dette for  å komplimentere tradisjonell behandling og kunne tilfredstille kundenes ønsker.

Som terapeut er dette med på å opprettholde likviditeten i bedriften og seriøsiteten.

Vi tar kunden på alvor og sørger for at kunde forblit en Ambasadør kunde.

Modul 10. Apparaturlære//Produktlære//Pris kr 2200 ( kostad inkluderer ikke FLP)

FREE Modul for søkere til komplett Academy


Mål for denne Modul:

Søker skal gjøre seg kjent med det utstyr og produkter som benyttes i klinikk og spa sammenheng. Søker må her sette seg seg inn i det innholds av substanser, produktets virkemåte, samt virke område. Søker skal også tilegne seg kunnskaper innen salg, markedsføring og kommunikasjon i forhold til de her nevnte produkter Forever Living Produkts, Aloe Ferox Produkter, Aloe Peryl Baker og Aloe Arboresense , produktutvikling. prisanalyser/verdi, markedsanalyse,  distribusjonslinjen, reklame, kampanjer salgstrategi og kommunikasjon.

NB: Kurset vedr. Forever Living Product, er helt uten kostnad og kan repeteres ved våre seminarer, da med tanke på produktets innhold, virkeområde, samt salg strategi, teambuilding og markedsføring.

Modul 11. Fra skolebenk til eget foretak//Ansatt//Bedriftslære//Salg & Markedsføring//Pris kr 5.500

FREE Modul for søkere til komplett Academy


Mål for denne Modul:

SUNRIZE din total leverandør: Fra skolebenk til egen bedrift  leder. Her vil CEO Monica Rasmusen ta frem de mest inngående kunnskaper vedrørende hvordan en drifter en klinikk, butikk og Spa-senter, også hva som er bedriftens hensikt og oppgaver, samt kjernestoffet i bedriftslære. Er du en grunder? Ønsker du å starte egen bedrift? Ønsker du ditt eget Spa Konsept?  Registrering av eget foretak, budsjetter, forsikringer, varelager, leverandører, ordrer/betillinger. Hvordan forberede regnskap skatter/mva/ sykelønns ordning salg/markedsføring av behandlinger-etikk og moral.

Verktøy Franchise: Løsninger//eller kan hende du vil jobbe som ansatt, hvilke rettigheter har du da og hva skal sdu forholde deg til av lover og regler- Deg //Arbeidsgiver.Priser Eksamen og Boot Camp 

Eksamen Teori: kr 1200 (Forsøk nr 2 & 3 kr 800 pr forsøk)

Eksamen Praktisk & Muntlig: kr 1750 

Boot Camp i Norge & Nord Cypros:

Pris for hele oppholdet 5 dager kr 3500.( Dette inkluderer 4 overnattinger// frokost og kveldsmat) Reise og mellommåltider o.a dekkes av elev.

Skulle det være slik at du trenger å følges opp med ett eller flere opphold, så vil du ha 30 % 

rabatt på de neste opphold.

Velger du å inkludere alle 11 moduler (Helhetlig Academy) så betaler du KUN for det første og ditt siste Boot Camp, men dekker reise og mellommåltider selv.


Eksamen gjennomføres skriftlig, muntlig og praktisk. 

Skriftlig eksamen gjennomføres online.

Praktisk  og muntlig eksamen gjennomføres ved påmelding og oppmøte til Boot Camp.

Vi benytter ekstern sensor til den praktisk og muntlig eksamen. Sensor bedømmer gjennomføringen av behandlingene fra kunden imøtekommes til kunden forlater lokalet. Sensor vil invitere til samtale med kunden, hvor kunden meddeler inntrykk av mottak og behandlingen .

Sensor vil sammen med coach, gjøre den endelige helhetsvurderingen av studentens arbeid.