Helse & Velvære

Vi setter kundens helse og velvære i fokus - skjønnhet ses fra innsiden.                            For optimal hudpleie velger vi råvarer av ypperste kvalitet!

                       

  

Sunrize har vi valgt å sikre konseptet med de det beste råvarer i unike sammensetninger, det være seg hudpleie, kroppspleie og helse produkter.  Vi ønsker å benytte det aller beste fra natuen for innvortes og utvortes bruk. Vi sørger for at kunden få den optimale pleie, med de næringsstogffer huden trenger, for å kunne opprettholde hudens spenst, styrke og glød.

 Vi kan ikke nøye oss med det nest beste og har derfor valgt produkter produsert og levert av Forever Living product, samt SPA produketr og Makeup  fra vår leverandør i

Albertinia//Sør Afrika. Hva  gjelder eteriske essensielle oljer, så velger vi å benytte vår lokale leverandør Teleurt og Tanya Gjøse.


Undervisning er med helhetlig tankesett og livssyn som bygger på forståelsen av at alt henger sammen. Vi velger å gi kunden mulighet til å ivareta hele kroppen og starter selvasgt med innsiden av tempelet.. For den som ønsker å kvitte seg med avfallsstoffer og opprette god ballanse, samt finne de gode rutiner i kombinasjon med  sammensatt kosthold, mosjon og rutiner for å ivareta den mentale helsen, der vil det settes opp gode programmer som lett kan følges av den enkelte kunde.

Vi styrker vevet fra innsiden og behandler hudtyper individuelt, ut fra en presis facemapping//analyse og fører journal, for best mulig oppfølging.


                                          Utstyr-produkt for klinikk & hjemmebehandlinger


Sunrize har gode avtaler med utstyr & produkt leverandører som viser til  gode pakkeløsninger for deg som ønsker å  trene i eget regi etter endt Booth Camp. Du kan fra dag en bestille dine produkter for test på egen hud og vil også der ha gode priser. Oljer og strøartikler kan også bestilles fra første studiedag.

Utstyrsoversikt for etablering av klinikk, er et tema  vi tar opp i modul 10//Apparaturlære & Produktlære. Hver modul innehar tema vedrørende produkt, utstyr 6 strøartikler