Om oss

Velkommen til en verden i Spa & Velvære.

Sunrize Hud & Spa Academy startet høsten 2003 gjennom Sunrize Holding.

Vårt hovedområde er å tilrettelegge en lære plattform og diplomkurser for alle som

måtte ønske å jobbe i Hudpleie, Fotpleie og Spa sammenheng. Det være seg i klinikker, Spa senter, parfymeri, frisørsalonger, helse senter, modellbyrå, produkt orientert salg, som selvstendig næringsdrivende, ansatt eller innleid for studio sammarbeide.


Sunrize Online Skintherapy & Spa Academy, har sin plattform i Skien, men våre trenings lokaliteter, finner du i Porsgrunn, hvor vi vil holde våre felles samlinger  (BOOTCAMP) hva praktisk trening og eksamen angår.


Sunrize viser deg vegen til en bransje full av spennende muligheter.

Hud & Spa bransjen er fortsatt i sterk vekst, og det bygges nye Spa senter og Spa

Resorts både innenlands og i våre naboland. Det er stor mangel på dyktige terapeuter, som igjen gir deg store muligheter for jobb etter endt utdanning.


Som student i Sunrize, er vårt ønske, at du vil la deg inspirere

av grunnleggende teoretisk undervisning, samt praktiske oppgaver som rommer

50 % av læretiden over en periode på max 2 år. Det være seg hjemmebasert praksis/trening, samt praktikk i fellesskap med studenter fra Norge, Sverige og Danmark, under veieding av faglært personell, som offentlig godkjente hudterapeuter, fotterapeuter, samt makeup artister og salgspersonell fra verdensledende helseforetak.


Det legges stor vekt på grunndig teoretisk kunnskap samt praktiske ferdigheter, noe som er en nødvendighet for at du som student skal skille deg ut på markedet. Fokuset er med optimale resultater fra den innsats du selv legger ned i egen læring. 


Ønsket fra Sunrize side, er at du skal være med et sterkt og tydelig utgangspunkt for din fremtidige karriere, som stolt terapeut.


MONICA RASMUSSEN

Fra oppvekst i vakre Lofoten til etablert coach og grunder av Sunrize, med tema helse, skjønnhet og velvære.


Mitt navn er Monica Rasmussen , 4 barns mamma og mormor samt grunder av Sunrize online Skintherapy & Spa Academy.


Mitt livsverk er mine barn og mitt Sunrize er min guide ut til menneker som ønsker å løfte nivået innen helse, hudpleie, SPA og velvære.

Mitt fokus er klart og du er nå som potensiell søker en del av en verden de fleste søker mer viten om. Det er her vi kreerer og bruker vår tilegnede kunnskap og iboende evner og nestekjærlighet, til noe som kan forvandle hverdagen til mennesker der ute.


Mye av min "Drive" er basert på min viten om at et enkelt menneske kan gjøre en stor forskjell. Har derfor satt i prosess og tatt del i etablering av organisasjonen "The Children of Uganda". Formål er å bygge opp hjem for gatebarn/ hjemløse barn, hvor der er personell og mammaer som tar den daglige rollen til det aller beste for barna. Den helsemesiige oppfølging, sosialiseringstiltak og undervisning krever personell og vi vil derfor gjøre oss synlige og samman skal vi gi livet tilbake til barna.


Vi er gledespredende kursholdere, terapeuter, personale og alle tar vi hele mennesket på alvor. 


Så vær velkommen til Sunrize Online Skintherapy & Spa Academy, en skole med deg og kunden i fokus.